Afgelopen vrijdag was Johnny van der Hansz, deelnemer van het Rokkeveense kunstenaarscollectief Stichting Ateliers 1819, geconcentreerd zijn tentoonstelling aan het inrichten in de lobby van het NH Hotel aan de Danny Kayelaan 20 met een aantal van zijn teamleden.

In het kader van de kunstestafette die de Stichting Ateliers 1819 organiseert in Rokkeveen, exposeert Johnny van der Hansz daar nu een selectie van zijn grafische computerafbeeldingen met als onderwerp de veelkleurige multiculturele samenleving. De voorstellingen zijn opgebouwd uit gezichten van alle kleuren, waarin mengsels, harmonie en contrast een geheel vormen. Johnny wordt geïnspireerd door etniciteit, multiculturalisme en de idealen van vrede en vrijheid.
Johnny kan zich met de digitale tekentechniek en kleuren vrij uiten. Arend Schepen heeft hem dit geleerd. Op uitnodiging van Johnny toont Arend nu voor het eerst enkele van zijn felgekleurde abstracte computerwerken en architectuurstudies.

Op 28 augustus wordt de tentoonstelling geopend van 14.00 uur tot 17.00 uur.

De werken van Johnny van der Hansz en Arend Schepen kunt u alle dagen vrij bezichtigen in het NH Hotel aan de Danny Kayelaan 20  tot 30 september.