Expositie: All about her

Wonny Stuger van Ateliers 1819 exposeert vanaf 8 maart 2019 in het NH hotel in Zoetermeer.

De schilderijen van Wonny Stuger waarin vrouwen de hoofdmoot vormen worden geflankeerd door het krachtige abstracte werk van vijf mannen.

Wonny laat zich in haar werk inspireren door haar land van herkomst Suriname en door de muziek. In haar werk herken je traditionele Surinaamse taferelen en schildert ze graag markante figuren uit de jazz wereld. Haar vrije manier van schilderen spreekt velen aan.

Matthijs van Amsterdam, Michel van den Bosch, Xander Breumelhof en Karel van der Harst  eveneens lid van Ateliers 1819  tonen een speciale selectie van hun werk dat goed aansluit bij de werken van Stuger. Het is een mooie combinatie van uitbundige kleuren en de explosieve kracht van vormen. Die prachtige vormen vindt je ook terug in de vitrine waar de beelden van de vijfde mannelijke kunstenaar; Martin Rietbergen staan uitgestald.

De expositie is in het NH hotel, Danny Kayelaan 20 Zoetermeer.

De expositie is in het hotel te bezichtigen op alle dagen tot en met 12 april 2019

Voor meer info : wonnystuger.exto.nl

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *