Wisseling KunstRotonde

Met trots presenteert Stichting Ateliers 1819 vier kunstwerken op de kunstrotonde in de Zoetermeerse wijk Rokkeveen. Nieuw werk van kunstenares Xandra Lapperre, Wonny Stuger, kunstfotograaf Michel Verhoef en het prachtige werk van de medewerkers van Samson Regel techniek zullen de Kunstrotonde de komende 6 maanden luister bij zetten. Op een van de werken zal een bekende Jazz saxofonist te zien zijn. De opening van deze expositie zal daarom door niemand minder gebeuren dan Gerhard ten Hoopen.

Gerhard ten Hoopen is de Jazzpromotor van Zoetermeer. Sinds 1995 houdt hij zich bezig met het organiseren van Jazz evenementenĀ zoals Fascinating Jazz, thans in het Golden Tulip Hotel en Zoetermeer Jazz met de jaarlijkse Jazznight die gehouden wordt bij Partycentrum Dekker. Kunstenaarsvereniging Ateliers1819 wil kunst toegankelijk maken voor het grote publiek. Zij doet dit door het houden van exposities in het Nh hotel in Zoetermeer, het geven van workshops en door middel van de kunstrotonde.

De opening van de nieuwe werken op de rotonde vindt plaats op zondag 18 juni. De rotonde bevindt zich waar de Madam Curriesingel over gaat in de Tintlaan. Om 14.00 uur zal de onthulling van de werken plaats vinden. De kunstenaars zullen aanwezig zijn om meer over hun werk te vertellen. Na de opening is er de mogelijkheid om een Surinaams hapje en een drankje te nuttigen in Atelier WonnyStuger, op 10 minuten lopen.

Een leuk uitje voor Vaderdag !

Omdat het Vaderdag is worden vaders die dag extra in het zonnetje gezet met een leuke attentie van Ateliers 1819.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *