Ateliers 1819

Kunstenaarscollectief

Ateliers 1819

KleurKlanken 2017

Op zondag 21 mei organiseert Ateliers 1819 in samenwerking met het NH hotel het gratis toegankelijk muzikaal en kunstzinnig lentefeest Kleurklanken 2017. De opening van dit inmiddels vertrouwde evenement wordt verricht door raadslid Jamila Bakkers om 15.00 uur.

In de gastvrije foyer van het NH hotel, Danny Kayelaan 20, kunt u vanaf 15.00 uur heerlijk genieten van de combinatie van Kunstwerken en Live muziek. Tussen de kunstwerken treedt de Jazz Band Vintage 5 & Manon voor u op, bestaande uit Kees Komen (drums en percussie), Peter Goldman (alt- en Tenorsax), Jack Julicher (trompet en bugel), Huub Houet (contrabas), Leo de hoog (piano) en Manon Dijkstra (zang).

Er zijn zeer afwisselende werken te bewonderen van de kunstenaars van Ateliers 1819. Er zijn objecten van glas, schilderijen, foto’s en keramiek. Het collectief wil de beeldende kunst dichter bij het publiek brengen en doet dit o.a. door het organiseren van exposities en het geven van workshops.

De overzichtstentoonstelling van het kunstenaarscollectief is van 21 mei tot 4 augustus 2017 vrij te bezichtigen in het NH hotel, Danny Kayelaan 20, Zoetermeer.

website:

www.facebook.com/vintage5jazz

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *