Ateliers 1819

Kunstenaarscollectief

Ateliers 1819

KleurKlanken 2016

Op zondag 22 mei 2016 organiseert Ateliers 1819 in samenwerking met het NH hotel een gratis toegankelijk muzikaal en kunstzinnig lentefeest Kleurklanken 2016. De opening van dit inmiddels vertrouwde evenement wordt verricht door Burgemeester Charlie Aptroot om 15.00 uur.

In de gastvrije foyer van het NH hotel, Danny Kayelaan 20, kunt u vanaf 15.00 uur heerlijk genieten van de combinatie van Kunstwerken en Live muziek. Tussen de kunstwerken treden voor u op het duo Sophie van Dijk (Harp) en Louise berendsen (Fluitiste) en Clara Alija Senra (Fagot), Maria Rosoria Della Ragione (Klarinet) en Matteo Costanzi (Hobo).

Er zijn zeer afwisselende werken te bewonderen van de kunstenaars van Ateliers 1819. Er zijn objecten van glas, schilderijen, foto’s en keramiek. Het collectief wil de beeldende kunst dichter bij het publiek brengen en doet dit o.a. door het organiseren van exposities en het geven van workshops.

De overzichtstentoonstelling van het kunstenaarscollectief is van 20 mei tot 2 juli 2016 vrij te bezichtigen in het NH hotel, Danny Kayelaan 20, Zoetermeer.

Kunstrotonde
Op zondag 29 mei 2016vindt de wisseling plaats van de kunstwerken op de kunstrotonde in Rokkeveen. Een ander project van Ateliers1819.
Kunstwerken van Karel van der Harst, Jan Knoester, Stan van Belkum en de (jonge) leerlingen van Xandra Lapperre zullen dan onthuld worden.
De opening wordt verricht door Xandra Lapperre om 14.00 uur.

Folder KleurKlanken 2016(Front)

 

Folder Kleurklanken 2016(Back)

 

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *