Ateliers 1819

Kunstenaarscollectief

Ateliers 1819

Kunst en muziek bij Kleurklanken 2015 in NH hotel

Op zondag 31 mei 2015 organiseert Ateliers 1819 in samenwerking met het NH hotel een gratis toegankelijk muzikaal en kunstzinnig lentefeest Kleurklanken 2015. De opening van dit inmiddels vertrouwde evenement wordt verricht door wethouder Mariëtte van Leeuwen om 14.00 uur. 

In de gastvrije foyer van het NH hotel, Danny Kayelaan 20, kunt u vanaf 14.00 uur heerlijk genieten van de combinatie  van Kunstwerken en Live muziek. Tussen de kunstwerken treden voor u op The Guitar Connexion bestaande uit Ger Oosterhaven en Daniel Antonie, Deborah Thoen-de Jong(viool) en Ronald de Jong (digitale piano).

Er zijn zeer afwisselende werken te bewonderen van de kunstenaars van Ateliers 1819. Er zijn objecten van glas, schilderijen, foto’s, keramiek, bronzen,houtsculpturen en houten objecten. Het collectief wil de beeldende kunst dichter bij het publiek brengen en doet dit o.a. door het organiseren van exposities en het geven van workshops.

De overzichtstentoonstelling van het kunstenaarscollectief is van 29 mei tot 10 juli 2015 vrij te bezichtigen in het NH hotel, Danny Kayelaan 20, Zoetermeer.

Kunstrotonde
Op zondag 7 juni 2015 vindt de wisseling plaats van de kunstwerken op de kunstrotonde in Rokkeveen. Een ander project van Ateliers1819.
Kunstwerken van Xandra Lapperre, Marian van Zomeren- van Heesewijk, Heleen de Lange en van personeel van tuincentrum “De Driesprong” zullen dan onthuld worden.
De opening wordt verricht door wethouder Robin Paalvast om 14.00 uur.
De kunstrotonde  bevindt zicht tussen de kruising van de Tintlaan en de Moeder Teresasingel.Flyer KleurKlanken 2015:Folder KleurKlanken 2015(Front)Folder Kleurklanken 2015(Back)E.e.a. is financieel mogelijk gemaakt door Stichting Promotie Zoetermeer Floravontuur en Wijkmanagement Rokkeveen (Wijk aan Zet).

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *