Onthulling kunstwerken KunstRotonde

Afgelopen zondag 9 december werd de enige echte KunstRotonde van Zoetermeer onthult door dominee Dick Sonneveld van de Protestantse Gemeente “De Regenboog”. Ondanks het gure weer werd er onder grote en warme belangstelling èn interesse de opening gadegeslagen.

De exposerende leden van het kunstenaarscollectief Stichting Ateliers 1819 (Xander Breumelhof, Heleen de Lange en Marian van Zomeren-van Heesewijk tezamen met Xandra Lapperre) staan hier gebroederlijk met een aantal kerkleden van de Regenboog op de KunstRotonde voor “Boodschap aan de ander” van de kerkleden de Regenboog (met als boodschap: alles komt uiteindelijk goed).

“New dawn” van Xander Breumelhof (Een combinatie van een landschap, zonsopkomst, en een abstract schilderij. Deze keuze is ingegeven door de locatie. Voor het abstracte deel en de scherpe hoeken wordt het mes gebruikt.


“Onvoorwaardelijke Vader Liefde” van Marian van Zomeren-van Heesewijk (De liefde tussen vader en zoon op een intieme en ingetogen manier verbeeld)

“A sixtieth part of travelling around the world” van Heleen de Lange (Een kleurrijke expressie dat iedereen op weg is naar iets…geluk, liefde.. het gaat om de reis..)

Meer foto’s zijn te vinden op onze facebook pagina.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *