Marian van Zomeren- van Heesewijk geeft al zeker 18 jaar enthousiast teken en schilderlessen op recreatieve basis aan senioren via Palet Welzijn op de Gondelkade 30 op maandag en sinds kort op dinsdagmiddag aan de César Franckrode 60.

Nu heeft zijzelf, als actieve deelnemer van het Rokkeveense kunstenaarscollectief “Stichting Ateliers 1819”, een grote schilderijen tentoonstelling in het NH Hotel aan de Danny Kayelaan 20 in Rokkeveen.

Voor de liefhebbers van tekenen en schilderen of gewoon van schilderijen verzorgt Marian op vrijdagochtend 11 november van 9.30 tot 10.30 uur en van 11.00 tot 12.00 uur 2 gratis informatieve rondleidingen in het sfeervolle NH Hotel aan de Rokkeveense kant van de Mandelabrug, op loopafstand van het station.

In de middag wordt de groepstentoonstelling van alle “Stichting Ateliers 1819” deelnemers ingericht in het NH Hotel i.v.m. de opening van de KunstRotonde op 19 november om 16.00 uur door de burgemeester van Zoetermeer, de heer Drs. J. B. Waaijer.