Het is alweer een tijdje geleden , maar op zaterdag 5 maart en zondag 6 maart a.s zal Ronald de Jong weer exposeren in  huisgalerie “Le Jeune” in Zoetermeer. De Jong zal dan een aantal nieuwe schilderijen tonen die hij de afgelopen maanden heeft gemaakt.

De fantasievolle kleurrijke acrylschilderijen en houtsculpturen die de Jong exposeert, zijn abstract-figuratief, waarbij de kijker zelf zijn fantasie kan laten spreken. Hij gebruikt een organische beeldtaal waarbij elementen uit de natuur gebruikt worden. Daardoor ontstaan krachtige vormen en collageachtige schilderijen waarbij Christelijke tema,s vaak centraal staan.

Tevens kunt u kijken naar een aantal  houtsculpturen die hij heeft gemaakt van natuurlijke materialen. Alle schilderijen en houtsculpturen zijn te koop of te huur. Daarnaast zullen er ook een aantal kaarten en posters te koop zijn en in beperkte oplage Giclees (Informeert u naar de voorwaarden of kijk op: www.rdejong.exto.nl).

Huisgalerie “Le Jeune”

Zaterdag 5 maart en zondag 6 maart
De openingstijden zijn van  13.00 tot 17.00 uur

Okanhout 9 Zoetermeer
079-3612364

Uiteraard staan de koffie en thee weer klaar.