In het NH Hotel (NH hoteles),  Danny Kayelaan 20 in Zoetermeer ( bij Mandelabrug) zal Ronald de Jong  exposeren met schilderijen en houtsculpturen.

De Jong haalt zijn inspiratie uit de natuur en het Christelijk geloof, die de basis zijn van zijn kleurrijke werken. De fantasie van de kijker speelt een grote rol in het bekijken en interpreteren van de kleurrijke werken, waarbij warme kleuren en organische vormen een hoofdrol spelen. Zijn stijl is te omschrijven als “Lyrisch abstract” waarbij toch veel herkenbaarheid is te ontwaren.

Ronald de Jong is aangesloten bij St.Ateliers 1819 die bestaat uit een groep aktieve Rokkeveense beeldende kunstenaars. Daarbij is hij ook als vaste organist verbonden aan de Oude Kerk en tevens docent aan het CKC.
Het NH Hoteles is elke dag geopend  en men kan zo naar binnen lopen .
De tentoonstelling duurt van 11 december t/m 21 januari
Voor meer informatie 06 4200213