Het kunstenaarscollectief Stichting 1819 exposeert in het NH Hoteles. Het kunstenaarscollectief Stichting 1819 (de wijken 18 en 19, oftewel Rokkeveen) organiseert in de hal en gang van het NH Hoteles aan de Danny kayelaan 20 een Kunstestafette. Wonny Stuger toont portretten van mensen uit Suriname, geschilderd in levendige kleuren. Xandra Lapperre toont een aantal krachtige schilderijen van tulpen. Marian van Zomeren – van Heesewijk, vermaart om haar tekentechniek (en beeldhouwwerken) heeft 5 portretten naar levend model aangeleverd. Don Braad, voorzitter van de Rokkeveense wijkvereniging het Prisma en oprichter en leider van de Sportief Wandelgroep Zoetermeer, lanceerde de expositie.

De werken zijn elke dag vrij te bezichtigen tot half september.

Op de foto, genomen door Frans van Zomeren, ziet U vrnl. Don Braad (voorzitter van de Rokkeveense wijkvereniging het Prisma en oprichter en leider van de Sportief Wandelgroep Zoetermeer), Xandra Lapperre, Wonny stuger en Marian van Zomeren- van Heesewijk.